Bussresa

Åk med oss till Lidingöloppet
Kilsbergen Triathlon

Bli medlem

GöteborgsVarvets löparkvällar Örebro

GöteborgsVarvet Löparkvällar Örebro

Nu drar snart tävlingssäsongen igång!

Ett av de första loppen är vårt eget Varvetmilen som går av stapeln den 26 mars 2017. Varvetmilen är 10 km lång och springs på framförallt cykelbanor i de västra delarna av Örebro.

Varvetmilen är seedningslopp till Görteborgsvarvet och Örebro AIK genomför tävlingen i samarbete med Göteborgsvarvet. Om vi lockar många löpare till evenemanget så innebär det ett välbehövligt tillskott till vår klubbs ekonomi. Så därför ber vi alla medlemmar om hjälp att marknadsföra loppet genom att t.ex. dela evenemanget här på Facebook och att göra reklam till alla ni känner och i alla lämpliga sammanhang.

För att genomföra ett sånt här arrangemang är vi naturligtvis beroende av att ni som klubbmedlemmar ställer upp som funktionärer. Till det här loppet behöver vi mellan 70-80 st funktionärer till olika uppdrag i varierande svårighetsgrad. Att vara med som funktionär är ett jättekul sätt att uppleva ett lopp och samtidigt hjälpa klubben till en bättre ekonomi som möjliggör vår fantastiska verksamhet.

Anmäl ditt intresse att ställa upp som funktionär med ett mejl till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi behöver framförallt flaggvakter (drygt 40 st) samt hjälp vid start/målområde. Har du aldrig varit funktionär förut och känner att du behöver mer information så skickar du ett mejl så tar tävlingsledningen kontakt med dig och informerar.

De flesta funktionärer behövs en kortare eller längre tid mellan klockan 9:00-14:00 på söndagen den 26 mars. Om du är inställd på att själv springa loppet går det bra att anmäla en vän eller anhörig som funktionär i ditt ställe. Det finns också ett fåtal, hett eftertraktade funktionärsroller som utförs innan eller efter loppet och som därför inte hindrar dig från att springa. Säg till om du är intresserad av en sådan uppgift. Det finns också funktionärsuppdrag där det fungerar att ha med barn. Skriv i mejlet om du vill kunna kombinera familjeliv med ditt funktionerande.

Copyright Örebro AIK 2009