Bussresa

Åk med oss till Lidingöloppet
Kilsbergen Triathlon

Bli medlem

GöteborgsVarvets löparkvällar Örebro

GöteborgsVarvet Löparkvällar Örebro

Vasastafetten

Nu är första laget anmält, Örebro AIK Dam 1.

Det är dags att börja forma lag inför Vasastafetten som går av stapeln i augusti! Vi ser gärna att förra årets succé upprepas. Då ställde vi upp med sex stycken lag och det var en fantastisk tävlingsdag i skogarna mellan Sälen och Mora.

Styrelsen har beslutat att även i år erbjuda våra medlemmar att forma och anmäla lag till Vasastafetten den 20 augusti. Klubben betalar anmälningsavgiften på 2 340 kr, dock ej reseersättning eller avgift för efteranmälan.

Klubben betalar anmälningsavgiften för sex stycken lag. Viktigt att tänka på är att får man förhinder så är det i första hand upp till var och en eller laget att ordna en ersättare. Självklart kan det uppstå sena avhopp pga. skada eller sjukdom och då får man försöka hjälpas åt att lösa situationen så laget kommer till start.
Vi står för anmälningsavgiften för de lag som kommer till start.

Ni formar själva lag och anmäler er via Vasaloppets hemsida. Ni kan anmäla lag i tre klasser: dam, mixed eller herr. Alla 10 deltagare ska vara medlemmar i Örebro AIK. Laget ska heta t.ex. "Örebro AIK Dam 1", beroende på vilken klass ni anmäler er i.

Hör av er till mig, Sara Landström,  innan ni anmäler er så ni vet vilket nummer laget ska ha. Maila mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För att få ersättning för startavgiften mailar ni till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Uppge namn, kontonummer samt bifoga kvitto på betalningen.

Information om loppet finns på:
http://www.vasaloppet.se/lopp/loplopp/vasastafetten

Där finns även ett färdigt förslag på transportlogistik för ett lag:
http://www.vasaloppet.se/lopp/loplopp/vasastafetten/sa-gar-loppet-till/viktigt-att-kanna-till

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Örebro AIK 2009