Bussresa

Åk med oss till Lidingöloppet
Kilsbergen Triathlon

Bli medlem

GöteborgsVarvets löparkvällar Örebro

GöteborgsVarvet Löparkvällar Örebro

Ledare till terrängpassen sökes!

Nu är terrängträningarna planerade och för att vi ska få detta att fungera bättre än förra året behöver jag hjälp med träningarna!

Tanken är att köra varannan måndag och onsdag med start kring 17.30-18-tiden där två av passen kommer att vara i Örebro; Karslund och Markaskogen. De andra passen kommer att vara i Kvarntorp, Dovra sjöar, Ånnaboda och Mogetorp. Vi kommer att köra lite backträning i år och även hålla oss på fina stigar för att komma ut i terrängen och de härliga skogarna.

Vill du vara med och leda träningarna så hör av dig till mig på mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Min önskan är att vi är några ledare som hjälper till att hålla i passen, så blir det bra träning varje gång! När vi är ett gäng, så är min tanke att vi åker ut till de rundor som vi sen ska köra, så att vi får testa dom och lära oss lite mer om rundan. 

Starten för terrängpassen är vecka 12, som är påskveckan så hör av er så fort som möjligt så hinner vi komma ut lite innan.

Ser med glädje fram till terrängpassen och vet att ni är många med mig som gör det!

P.s. Det kommer även att komma lite längre pass i terrängen på helgerna - återkommer om det!

/Hälsningar Anso Berg

Fotograf: Cristoffer Stockman

Copyright Örebro AIK 2009