Bli medlem

GöteborgsVarvets löparkvällar Örebro

GöteborgsVarvet Löparkvällar Örebro

 Föreningen sponsras av

 

Lanna Lodge

 

                                                                                      

 PWC Örebro

Örebro AIKs kalender

Kvallopp till Vasastafetten

Örebro AIK kommer att även i år ställa upp med ett toppat lag i mixedklassen.

Jesper Damström och Daniel Gonzalez Johansson håller i uttagningarna.

 

Uttagningar till detta lag kommer ske genom kvallopp.

Kvalloppen äger rum i Markaspåret, banan är cirka 9,3 km lång. Det blir tre tillfällen:

 

10 maj

21 juni

5 juli

 

Samling på parkeringen vid Ljungstugan i Markaspåret. Start sker klockan 18,30 uppvärmd och klar!

Du väljer själva hur många av kvalloppen du vill vara med på, det är bästa tid som räknas.
De 7 bästa herrarna o 3 bästa damerna får en plats i laget.

Förra året kom mixedlaget på andra plats. Vi vill så klart att denna succé upprepas (eller överträffas) även i år och hoppas att så många som möjligt tar chansen att vara med på kvalloppen så vi får bästa tänkbara lag.

Även om du inte har en ambition att ta plats i mixedlaget eller vara med i Vasastafetten är du givetvis välkomna att vara med på kvalloppen!

 

Om det är många som är med på kvalloppen kommer ytterligare ett lag sättas ihop , de bästa  som inte kvalar in i mixedlaget får en plats i detta lag. Det kommer behövas reserver till båda dessa lag. De bästa löparna i detta "andra" lag kommer agera reserver till det toppade mixedlaget.  

Till er som inte har för avsikt att kvala in till topplaget: Det är dags att börja forma lag inför Vasastafetten som går av stapeln i augusti! Vi ser gärna att förra årets succé upprepas. Då ställde vi upp med sex stycken lag och det var en fantastisk tävlingsdag i skogarna mellan Sälen och Mora.

Styrelsen har beslutat att även i år erbjuda våra medlemmar att forma och anmäla lag till Vasastafetten den 20 augusti. Klubben betalar anmälningsavgiften på 2 340 kr, dock ej reseersättning eller avgift för efteranmälan.

Klubben betalar anmälningsavgiften för sex stycken lag. Viktigt att tänka på är att får man förhinder så är det i första hand upp till var och en eller laget att ordna en ersättare. Självklart kan det uppstå sena avhopp pga. skada eller sjukdom och då får man försöka hjälpas åt att lösa situationen så laget kommer till start.
Vi står för anmälningsavgiften för de lag som kommer till start.

Ni formar själva lag och anmäler er via Vasaloppets hemsida. Ni kan anmäla lag i tre klasser: dam, mixed eller herr. Alla 10 deltagare ska vara medlemmar i Örebro AIK. Laget ska heta t.ex. "Örebro AIK Dam 1", beroende på vilken klass ni anmäler er i.

Hör av er till Sara Landström innan ni anmäler er så ni vet vilket nummer laget ska ha. Maila Sara på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För att få ersättning för startavgiften mailar ni till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Uppge namn, kontonummer samt bifoga kvitto på betalningen.

Information om loppet finns på:
http://www.vasaloppet.se/lopp/loplopp/vasastafetten

Där finns även ett färdigt förslag på transportlogistik för ett lag:
http://www.vasaloppet.se/lopp/loplopp/vasastafetten/sa-gar-loppet-till/viktigt-att-kanna-till

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Örebro AIK 2009