Våren är här - lite info om våra gemensamma träningar

Löpning 
Efter en lång höst och vinter är det nu dags att lämna Tybblelundshallen för denna säsong. Nu ska våra ben luftas på allvar och vi flyttar ut våra gemensamma löppass och behåller samma dagar som tidigare. Upplägget kommer vara det samma som vi kört inomhus, alltså att vi kör tidsintervaller så att alla kan ha lika mycket utbyte av passen oavsett nivå.

Tider som gäller:

Tisdagar 18:30-19:30 i Karlslund. Sköna intervaller av olika slag i det fina Karslundsspåret.
Söndagar 18:00-19:00 vid GIH. Liknande pass som vi är vana med fast det nu blir på 400m-bana.

Långpassen på lördagar ligger nu på is i den strukturerade formen vi haft under vintern. Nu får vi styra upp gemensamma långpass i forumet för det är garanterat många som fortfarande kommer fortsätta med dessa. Vill ni ha sällskap på rundorna så tror jag inte det blir svårt att få med sig någon. Marorna väntar ju på oss så det gäller att hänga i :)

Simning
Vi har våra tider i gustavsvik året runt men även här brukar den träningen trappas ut under det varma halvåret men vi får se hur det blir i år. Håll utkik i tråden "simträning" på forumet för mer info. Vi kanske också kan få till gemensamma pass utomhus i år.

Cykel
Inom kort kommer vi köra igång med gemensamma duathlonpass igen. Dessa kör vi på GIH och exakt tid är fortfarande inte spikat men planen är att spika en tid i veckan. Här kommer det också vara ett bra tillfälle för nya medlemmar att testa lite triathlon och ställa frågor under avslappnade former. Mer info inom kort!

Vi har också många triathleter i klubben som köra regelbundna långpass och även dessa brukar planeras in via forumet.

Facebook
Många av er har säkert redan sett vår nystartade sida på facebook. Kolla gärna in den och sprid den till era vänner. https://www.facebook.com/#!/groups/269095163178600/

Copyright Örebro AIK 2009