Funktionär under SM-veckan?

 

Som ni kanske vet arrangeras SM-veckan 2015 här i Örebro och jag har fått ett par mail nu om detta att de söker funktionärer. Detta är inget som just Örebro AIK har fått i uppdrag men visst borde det finnas några i klubben som skulle vilja göra detta? Är du intresserad så se nedanstående info och klicka in dig på länken för att göra en intresseanmälan!

 

 

Vill du göra något kul och annorlunda? Bli volontär under SM-veckan!
Örebro är värdstad för SM-veckan vinter som arrangeras sista veckan i januari 2015. Idrottsfesten sammanfaller med Örebros 750-års jubileum. Under SM-veckan koras Svenska mästare i en mängd olika idrotter och det kommer behövas mängder av volontärer och funktionärer. Är du en av dem som vill uppleva en fantastisk vecka ur en liten annorlunda vinkel än bara som åskådare, då ska du definitivt anmäla ditt intresse. Som volontär/funktionär är du en mycket viktig person för evenemanget. Vi söker dig som är trevlig, serviceinriktad och pålitlig.

Volontäruppdragen kommer att vara många och varierande, du kan bland annat jobba med ackreditering, media, gästservice, flytt av material, parkeringshänvisning eller med mer renodlade funktionärsuppdrag under tävlingarna. Info om SM-veckan och anmälan till att vara funktionär:

http://www.rf.se/Arbetsrum/SM-veckanvinter/

http://www.iucorebro.se/volontaruppdrag/vill-du-gora-nagot-kul-och-annorlunda-bli-volontar-under-sm-veckan/

 

 

 

Copyright Örebro AIK 2009