Ann-Sofie ny ordförande

Anso Berg tar över efter Mikael Selvin 

Mikael Selvin avgår som klubbens ordförande och lämnar över till Ann-Sofie (Anso) Berg. Han tog över klubban efter Andreas Wendin 2012 och har under sin ordförandetid fått vara med om en spännande och händelserik tid i klubbens historia. Tack vare många andra eldsjälar och flera engagerade medlemmar så har antalet medlemmar skjutit i höjden och träningarna är fullsmockade med löpare. 40-60 löpare är ingen ovanlig syn, varken på vinterns långpass eller på intervallträningarna. Triathlonsidan har vuxit minst lika mycket, bl a tack vare populära simpass i klubbens regi  och många nybörjare vågar testa triathlon. Mikael kommer att vara fortsatt engagerad, inte minst inom triathlon där han med sin erfarenhet och sitt stora intresse bl a kommer att delta i arbetet med vår årliga triathlontävling.

De flesta känner nog igen Anso Berg. Hon har med mycket energi och engagemang skött en del praktiska saker i klubben och har varit flitig på både träning och tävling.

Vi får tacka Mikael Selvin för sitt fina arbete som ordförande för klubben och hälsa hans efterträdare Ann-Sofie Berg stort lycka till! 

Copyright Örebro AIK 2009