Info om hallkort Tybblelundshallen

 

Den 18/10 startar intervallpassen till Tybblelundshallen, tisdagar och torsdagar kl. 19,00, se träningskalendern. Som medlem i Örebro AIK kan ni köpa hallkort till subventionerat pris, 400kr rabatt. Detta gäller endaste för halv- och helårskort. Det finns även kvartal, klippkort 10ggr och endagskort. Örebro AIK är en friidrottsförening i Örebro kommun. 

Rent praktiskt så säger ni att ni är medlem i Örebro AIK i kassan och de kollar av mot en medlemslista som de får tillhanda med jämna mellanrum. Det innebär att ni kan bli nekade subvention om ni precis betalat in medlemsavgiften till Örebro AIK. Räkna i så fall med några dagars förskjutning på grund av administrativa skäl.

Det är endast en subvention per familjemedlemskap. Det är den som betalat som står med på medlemslistan i hallen. Om det är den andre familjemedlemmen som vill köpa ett kort till subventionerat pris måste ni höra av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så vi kan uppdatera medlemlistan och ändra namn på den i familjen som har rätt att få subventionen.

http://www.sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=21989

Vi vill också poängera att detta är en förmån som erbjuds eftersom vi har en god ekonomi i klubben och det är tack vare alla som bidrar genom engagemang, drivkraft och kunskap. Särskilt tack till alla som hjälpt till som funktionärer under året! 

Ha en bra inomhussäsong och ladda på inför 2017!

 

\Styrelsen 

Copyright Örebro AIK 2009