Örebro parkrun/ÖAIK dag – Lördag 16/9/2017

Lördagen den 16e september ska ÖAIK ta över Örebro parkrun. För de som kanske har missat, så är parkrun i Örebro en löprunda på 5km, som går varje lördag kl. 09.30 och är helt gratis. Det enda man behöver göra är att registrera sig på parkruns hemsida, skriva ut och ta med sig sin streckkod. Det är öppet för alla åldrar och alla förmågor (man måste vara 5 år för att registrera sig). Arrangemanget organiseras av volontärer.

Vår avsikt är att uppmuntra fler att vara aktiva oavsett bakgrund, kön eller ålder. Många som deltar i parkrun tillhör inte en löparklubb och vågar oftast inte gå med pga missuppfattningen att man måste vara en erfaren och duktig löpare sedan innan.

Syftet är att visa vilken fantastisk klubb vi är och uppmuntra fler att gå med i vår löparklubb. ÖAIK är först ut i raden av flera liknande temadagar.

Vi behöver farthållare, funktionärer och så många deltagare som möjligt från klubben. Svara i tråden på ÖAIK Facebookgrupp eller maila oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni har möjlighet att hjälpa till och i vilken roll.

Det enda vi behöver är ett par timmar av er tid! Sen fikar vi tillsammans på Naturens Hus.

Här kan ni läsa allt om Örebro parkrun och registrera er: http://www.parkrun.se/orebro/

Parkrun

                                                               Parkrun_32

 

Copyright Örebro AIK 2009