Medlemskväll 29 augusti

 

 

Medlemskväll

Välkommen till en medlemskväll tillsammans med Örebro AIK!

Plats: ÖAIK Klubbstuga Karlslund

Datum: Tisdag 29 augusti

Tid: 18.30

Upplägg:

Träningspass - intervaller i spåret

Fika

Diskussion kring klubbens träningar

De senaste två-tre åren har klubben vuxit till över 500 medlemmar – vilket är helt fantastiskt! Det har även märkts på den cup som vi deltar i, Långloppscupen, där vi vunnit de senaste 6 åren – tack vare att man springer i klubbens namn.

Däremot så har det minskats med medlemmar på våra gemensamma intervallpass på tisdagar och torsdagar och vi vill med denna kväll bjuda in er medlemmar för en diskussion kring hur vi ska lägga upp hösten och vinterns träningar.

Många träningspass planeras ihop i egna grupper och även i vår Facebookgrupp för Örebro AIK. Vi förstår att det spretar då man är i olika faser i löpningen med både träning och farter. Vi önskar att kunna fortsätta erbjuda medlemmarna tid att springa tillsammans på organiserade träningar och vill gärna att ni som medlemmar kommer med synpunkter och förslag till hur vi ska fortsätta tillfällena tillsammans.

I dagsläget är det få som tränar på de tisdags- och torsdagsträningarna som erbjuds. Vad beror detta på?!

Anmäl dig gärna på vår facebooksida Örebro AIK där det ligger ett evenemang, så vet vi på ett ungefär hur mycket fika vi ska ladda upp!

Kom och berätta hur du vill ha det i vår fantastiska förening!

 Klubbmedlemmar

VÄLKOMNA!

 

/Hälsningar Styrelsen Örebro AIK

Copyright Örebro AIK 2009