Årets klubbmästare Menu

Inbjudan KM 100m medley 17/3

Hej!

Välkomna till årets tredje simgren i KM som är 100m medley. Det är alltså 25m fjärilssim - 25 meter rygg - 25 bröst och 25 frisim. De flesta är lite oroliga för fjärilen men det brukar gå bra och vi är inte stenhårda på att det ska vara korrekt utfört. Vi tilläter exempelvis bröstbensspark om man tröttnar, inga problem. Vi kör på vår ordinarie klubbträningstid men vi håller till i 25-metersbassängen.

När: torsdag 17/3, första start så nära kl.20.00 som möjligt. Anmälan/avprickning från 19.30. Vi har en genomgång och heatindelning ca 19.45. Sedan fri uppvärmning och så kör vi igång första heat ca kl.20.

Var: Gustavsvik,  samling vid läktaren nere vid hopptornet.

Hur: Alla simmar ett försöksheat och de 10 snabbaste i dessa försök simmar A- respektive B-final. OBS. Ta gärna med egen klocka så att vi kan hjälpas åt att ta tid på varandra!

Anmälan: Anmäl er gärna innan i tråden på facebook alternativt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. men givetvis går det bra att anmäla på plats också!

Så varmt välkomna på lite medleysimning! Väldigt roligt att både simma och titta på! Och självklart är alla välkomna. Absolut inga krav på att klara en viss tid eller liknande.

Resultat 2015

 

Copyright Örebro AIK 2009