Årets klubbmästare Menu

Klubbrekord av Mats Einarsson när KM 1500m simning avgjordes

För tredje året i rad avgjordes KM på simningens långdistans, 1500m igår på Gustavsvik (50m- banor). Det var många starka resultat och glädjande nog relativt många med, i alla fall på herrsidan som lockade 12 deltagare. Det var inget snack om segern då Mats som tidigare också dominerat 400m och 100m medley nu tog hem sin tredje klubbmästartitel på det nya klubbrekordet 20.53. Sjukt bra tid och en nivå de flesta av oss inte ens kan drömma om. Stort grattis! Bakom honom gjorde också Mikael Nordström (22.08) och Mattias Folkesson (24.22) starka lopp och därmed fastställde pallen. Har inte exakt koll men det blev ett antal PB bland deltagarna i alla fall.

Lisa Hjalmarsson har tyvärr fått tampats utan kvinnligt motstånd i bassängen sista två simgrenarna men det förringar inte insatsen som ledde till nytt PB på 25.49. Bra jobbat!

Med detta stänger vi igen simningen i årets klubbmästarserie och tar nu sikte framåt på lite smått och gott. Både ren löpning, backlöpning, duathlon och triathlon ska klaras av framöver. Nästa gren är 1500m löpning men vi har inte exakt datum i nuläget. Håll utkik för den inbjudan.

Fullständiga resultat

Poängställning i KM-serien

 

 

Copyright Örebro AIK 2009