Medlemsinfo Menu

Bli medlem i Örebro AIK

Vi välkomnar alla som har ett intresse av löpning och/eller triathlon oavsett ambitionsnivå. Vi har verksamhet för både motionärer och de som satsar mot eliten. Gemenskapen i klubben är bra och vi tränar tillsammans flera gånger i veckan och åker gemensamt på tävlingar.

Vi jobbar ständigt med att utveckla klubben och vår verksamhet. Förutom de självklara fördelarna som gemenskap, hjälp med träning och tävling ingår i dagsläget följande i medlemsavgiften:

• Subventionerat kort till Tybblelundshallen, intervallträning med ledare inomhus i hallen två gånger i veckan från oktober till april samt utomhus på GIH:s löparbanor och i Karlslund maj till september. Se kalendern på hemsidan för mer information om tid och plats. (detta gäller våra träningar på tisdagar och torsdagar)
  • Tillgång till dusch och bastu i Karlslunds motionscentral, där vi även har vår klubbstuga. (detta gäller vid öppettider, vill man ha tillgång till dusch vid andra tider får man lösa ut ett chip mot en lägre kostnad.)
  • Bussresa till Stockholm Marathon och Lidingöloppet. (Gäller om du ska springa. Medlemmar som inte ska springa åker med till subventionerat pris.)
  • Simträning på Gustavsvik två gånger i veckan på våra träningstider året runt. (detta gäller endast på våra träningstider; för nuvarande måndagar och torsdagar, övriga tider 65 kr/inträde)
  • Subventionerat pris på tävlingskläder. Vi sambeställer 1-2 gånger per år. Kläderna kommer till Löpex Sport på Drottninggatan och där kan även finnas kläder att köpa utan att man har beställt.
  • Inspirationsdagar; dvs. föreläsning/samtal om träning och träningslära eller liknande. Klubben bjuder på mat och fika i samband med inspirationsdagarna.
  • Rabatter och förmånliga erbjudanden hos ett flertal samarbetspartners.
  • Skrivrättigheter i vårt forum på hemsidan.
  • Egen resultatsida på hemsidan.
  • Massage av klubbens egen massör till reducerat pris.

Medlemsavgiften är 400 kr/år för enskild medlem, 600 kr för familj och 100 kr för supporters. Supportermedlemskap räknas endast som stödmedlem och får därför inte representera klubben vid tävlingar.

Viktigt:

- Om du kommer från en annan klubb – tänk på övergångsreglerna. Dessa finns att läsa på http://www.friidrott.se/blankett.aspx under Föreningsbyten (”övergångar”).

- För nya medlemmar gäller att man får nästkommande år "på köpet" om man går med i klubben efter 1:a september. Blir du exempelvis medlem i september 2017 är du alltså medlem hela 2018 också.

- För befintliga medlemmar gäller att medlemsavgiften ska vara inbetald 31/12 och detta gäller då alltså för året efter. Har vi ej fått in medlemsavgiften 31/1 som absolut senaste datum stryks denna medlem ur listan. Givetvis är man välkommen tillbaka i klubben även om detta skulle hända :)

- Subventionen till hallen är 400kr för enskild medlem och vid familjemedlemskap gäller endast en subvention. (den som anmälde familjen står med på listan i Tybblelundshallen)

- Som medlem i klubben bidrar du genom att ställa upp som funktionär vid våra tävlingar samt delta vid städdagar i klubbstugan. Detta är viktigt och ett måste för att verksamheten ska fungera.

För att bli medlem fyll uppgifterna i webbformuläret och följ anvisningarna för betalningen. Om vi inte får in din mailadress kan vi inte bekräfta medlemskapet.

Postgiro 66 79 60-9 (ange namn och personnummer i meddelandefältet)

Du är medlem och inskriven i medlemsregistret först när du fått en mailbekräftelse på inbetalningen, så glöm inte meddela mailadress!