Kilsbergsleden Örebros Klassiska Terränglopp!

Lördagen den 4 november 2017 - Alltid på Alla helgons dag!

Välkommen till Kilsbergsleden i Karlslundsskogen, Örebro

Första start kl. 10.00, respektive starttider och anmälningsavgifter finns under klasser.

Kilsbergsleden arrangeras av Örebro AIK och är ett löpararrangemang som passar hela familjen. I Karlslundsskogen avverkas allt från 1,2 km för de små och upp till 14,7 km för de större löparna. Detta för såväl elit som motionär. Det stora prisbordet med priser till alla i ungdomsklasserna är ett uppskattat inslag. Vi har även prispengar till de tre främsta damerna och herrarna i huvudtävlingsklasserna. 

OBS! Alla tävlingsklasser från juniorer och uppåt springer 14,7 km.

Vägbeskrivning
Start och mål vid motionscentralen i Karlslund, Örebro. Ta av motorvägen E18/20 vid skylt "Garphyttan" följ sedan skyltar.

Resultat
Komplett resultatlista publiceras här på Örebro AIK:s hemsida efter loppet.

Anmälan
Görs på anmälningssidan här på vår hemsida. Anmälan öppnar i oktober.

I och med anmälan accepteras att deltagaren publiceras i start- och resultatlistan. Anmälda kommer löpande att presenteras i startlistan på hemsidan. Sista anmälningsdag och betalningsdag är fredag den 27 oktober.
Anmälningsavgiften är beroende på vilken klass som anmälan avser. Se alla anmälningsavgifter under Klasser i menyn till höger. Efter stängd anmälan gäller efteranmälan på tävlingsdagen.

Avgiften betalas in på plusgiro 66 79 60-9, ÖREBRO AIK.

Efteranmälan
Kan göras på tävlingsdagen senast en timme före respektive starttid. Ingen efteranmälningsavgift för barn och ungdomar upp till 19 år (klass 1 till 14). I övriga klasser (klass 15 till 35) kan efteranmälan göras mot en förhöjd avgift av 50 kr. Vid efteranmälan skriv gärna ut och fyll i vår efteranmälningsblankett i förväg så går det smidigare vid efteranmälan på tävlingsdagen. Förutom kontant betalning så accepterar vi även swish betalning vid direktanmälan.

Priser
Plaketter till alla fullföljande. Segrarna i huvudtävlingsklasserna vinner 1 000 kr, tvåorna 500 kr, treorna 300 kr. Priser till alla i ungdomsklasserna, klass 1-14, samt den främsta i övriga tävlingsklasser, klass 15-30. 

Omklädning
Karlslunds motionscentral.

Servering
Fika finns till försäljning i Karlslunds Motionscentral.

Upplysningar
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Tävlingsregler
Svenska friidrottsförbundets tävlingsregler gäller. Allt tävlande sker på egen risk.

 

Copyright Örebro AIK 2009