All organiserad träning inställd till hösten

2021-04-05:

Eftersom smittläget i regionen fortsatt är allvarlig så kommer ingen organiserad träning genomföras förrän till hösten. Örebro AIK planerar för att köra igång den organiserad träningen den 1/9. Det gäller intervallträning, långpass, simträning och Run all Around.

2021-02-03:

Med anledning av det fortsatta smittläget i Samhället och gällande restriktioner kommer all organiserad träning vara inställd till den 31/3. Om läget skulle förbättras och restriktionerna lättas upp innan detta datum kan träningen komma att återupptas.

2020-12-30:

Den organiserade träningen är fortsatt inställd. Med avseende på att det från mitten av december är tillåtet med gruppträning utomhus om max 8 personer kommer eventuellt långpassen och Run all Around att återstartas i februari. Allt beror dock på vad som händer i januari gällande eventuella förändringar om allmänna eller lokala råd kring covid-19.

2020-11-24:

Då de allmänna råden för Region Örebro län förlängts till den 13/12  kommer Örebro AIK:s all organiserad träning ställas in till årsskiftet. Vi hoppas kunna återuppta den i januari.

2020-11-03:

På grund av de skärpta råden i Region Örebro län gällande covid-19 som bland annat innefattar avrådan från träning i grupp för de som är födda 2004 och äldre ställer Örebro AIK in all sin organiserade träning. Det gäller långpassen på lördagar, simning i Gustavsvik på måndagar och torsdagar, intervallträning i Tybblelundshallen på tisdagar samt all träning gällande Run all Around.

Detta gäller från och med den 3/11 till den 24/11 (och kan förlängas om myndigheterna beslutar så).