Stockholm Marathon 2019

Halvvägs genom vintersäsongen och längtan efter värme, sol och bra springunderlag blir allt större. Inte alltid så lätt att hålla motivationen uppe och ge sig ut på den där planerade springturen när mörket och kylan tränger på.

Ett sätt att hålla motivation uppe är att sätta upp mål inför våren/sommaren. Ett väldigt bra och utmanande mål är att klara av att genomföra ett maraton, förbättra sin tid på ett eller genomföra ett viss antal stycken. Målen är individuella men till er som aldrig sprungit ett maraton så våga utmana er själva. Känslan av att ha klarat sitt första maraton är enorm. Det är allt från glädje, tårar, känslostormar och smärta.

I klubben är vi varje år 60-80 medlemmar som springer Stockholm Marathon. Utanför våra egna tävlingar och den regionala långloppscupen är Stockholm Marathon det lopp där vi har mest deltagare från klubben. Vi är också en av de största klubbarna totalt sett av alla löpföreningar som har deltagare på loppet. Att ha klarat ett maraton är en stor milstolpe i en löpares liv.

Klubben anordnar med anledning av det stora deltagarantalet också gratis bussresa för alla deltagande medlemmar. För löpare som springer under 3 timmar gäller gratis minibuss. Vi samlas också för gruppbild och om möjligt har vi någon form av base camp inne på tävlingsområdet.

Mer information och anmälan återfinns på Stockholm Marathons hemsida.