Traillöpning

Trailpassen kör igång och klubben kommer erbjuda terrängpass med ledare på onsdagar från vecka 12 och fram till midsommar.

Passen kommer att vara stadsnära och längre ut från Örebro varannan vecka och pågå i ca 1 timme där rundan blir ca 7-10 km beroende på terräng. Somliga pass kan bli lite längre i tid och då kommer det att meddelas innan. De fyra första passen kör vi i Örebro för att sen ta oss vidare till lite mer natursköna stigar ute i fina skogar kring Örebro.

Trailpassen är till för både nybörjarlöpare och mer erfarna skogslöpare och anpassas efter vana och ovana löpare. Det kommer finnas efterlöpare alternativt att vi delas i två grupper.

Vid de tillfällen passen är utanför Örebro sker samåkning med bil och samling sker vid parkeringen mittemot Karl Johan skolan på väster (vid Ullavigatan 44). Samlingen är 17.30.

För mer information om respektive pass se Kalendern.

Information kommer också att läggas ut på klubbens Facebooksida för löpning några dagar innan varje pass.

De två första onsdagarna träffas vi vid Café Skogen för trail och eftersom det fortfarande är mörkt vid 18-tiden så är det pannlampa som gäller. Första veckan i april har vi sommartid och behöver därmed ingen pannlampa längre.

Välkommen att hänga med i skogen och ut på stigen!

/Trailgänget – Stefan Gustafsson, Fredrik Hartman, Anso Berg, Ronny Collin och Moa Eriksson